Bol ceramica decor uni , bleu

138-2904-419

01325

Nou

Bol ceramica decor uni bleu: bolul, fabricat din ceramică, are un volum de 500ml. Bolul poate fi folosit pentru supe, ciorbe sau chiar salate mici, pentru o persoană.

Detalii..

12,99 lei(TVA inclus)

În stoc

- +

 
Descriere

Bol ceramica decor uni, bleu: bolul, fabricat din ceramică, are un volum de 500ml. Bolul poate fi folosit pentru supe, ciorbe sau chiar salate mici, pentru o persoană.

Dimensiuni

- diametru superior -14 cm

- inaltime 8 cm

Ceramica este de fapt o argilă minerală (caolin), de culoare albă sau alb gălbuie, ce poate fi prelucrată întocmai ca și argila uzuală în atelierele meșteșugărești. După prelucrarea în vederea elaborării formei finale, produsul este introdus în cuptoare termice a căror temperatură poate urca de la 600° C până la 1200° C. Temperatura ridicată elimină apa din argila prelucrată, creând legături chimice ireversibile ce vor impermeabiliza materialul. Răcirea se realizează treptat pe perioade îndelungate. Ulterior răcirii, se aplică decorul (manual sau automatizat) după care, tot prin metode termice, se aplică emailul (un strat subțite de sticlă) ce va uniformiza orice neregularitate, oferind astfel produsului final o durată de viață foarte mare și un aspect lucios, puternic reflexiv.

Produsele din ceramică pot fi utilizate în același fel cu cele din opal, evitând totuși introducerea pentru perioade mari de timp în cuptoarele cu microunde sau cuptoare termice. De asemenea, datorită lipsei elasticității ceramicii, în practică s-a constatat că multe dintre căderile accidentale ale diverselor produse au condus la deteriorarea serioasă a acestora, fiind casante.

Întreținerea produselor din ceramică se realizează la fel cu cele din opal sau sticlă putând fi spălate manual sau în mașini automate.

 
Detalii tehnice
Tip produsBoluri
Materialceramică
Nr. piese în set1
Designclasic
Volum (litri)0,500
Diametru (cm)14
Înălțime (cm)8,0
Culoarebleu
Greutate (Kg)0,400
BrandCok
Decoruni
Destinațiebucătărie

Scrieți o recenzie

Bol ceramica decor uni , bleu

Bol ceramica decor uni bleu: bolul, fabricat din ceramică, are un volum de 500ml. Bolul poate fi folosit pentru supe, ciorbe sau chiar salate mici, pentru o persoană.

Scrieți o recenzie

 
Comentariu(0)

Acest produs nu are încă niciun comentariu!

Accesorii

11 alte produse în aceeași categorie:

Vizualizate recent

Mai multe despre Bol ceramica decor uni , bleu
Cod: 138-2904-419 ID: 01325

Bol ceramica decor uni , bleu

Cod QR

Compară 0