Bol ceramica decor uni verde/galben

Bol ceramica decor uni verde/galben: bolul, fabricat din ceramică, are un volum de 500ml. Bolul poate fi folosit pentru supe, ciorbe sau chiar salate mici, pentru o persoană.

Citiți mai departeAfișează mai puțin
12,99 lei
Stoc epuizat
Anunta-ma cand este disponibil
Cod:
138-2904-120323
Adaugă la Wishlist
Adaugă la comparator0

Descriere

Bol ceramica decor uni verde/ galben: bolul, fabricat din ceramică, de culoare verde la exterior , galben la interior are un volum de 500ml. Bolul poate fi folosit pentru supe, ciorbe sau chiar salate mici, pentru o persoană.

Dimensiuni

- diametru superior -14 cm

- inaltime 8 cm

Ceramica este de fapt o argilă minerală (caolin), de culoare albă sau alb gălbuie, ce poate fi prelucrată întocmai ca și argila uzuală în atelierele meșteșugărești. După prelucrarea în vederea elaborării formei finale, produsul este introdus în cuptoare termice a căror temperatură poate urca de la 600° C până la 1200° C. Temperatura ridicată elimină apa din argila prelucrată, creând legături chimice ireversibile ce vor impermeabiliza materialul. Răcirea se realizează treptat pe perioade îndelungate. Ulterior răcirii, se aplică decorul (manual sau automatizat) după care, tot prin metode termice, se aplică emailul (un strat subțite de sticlă) ce va uniformiza orice neregularitate, oferind astfel produsului final o durată de viață foarte mare și un aspect lucios, puternic reflexiv.

Produsele din ceramică pot fi utilizate în același fel cu cele din opal, evitând totuși introducerea pentru perioade mari de timp în cuptoarele cu microunde sau cuptoare termice. De asemenea, datorită lipsei elasticității ceramicii, în practică s-a constatat că multe dintre căderile accidentale ale diverselor produse au condus la deteriorarea serioasă a acestora, fiind casante.

Întreținerea produselor din ceramică se realizează la fel cu cele din opal sau sticlă putând fi spălate manual sau în mașini automate.

Citiți mai departeAfișează mai puțin
Detalii ale produsului
138-2904-120323

Fisa tehnica

Material
ceramică
Nr. piese în set
1
Design
clasic
Volum (litri)
0,500
Diametru (cm)
14
Înălțime (cm)
8,0
Culoare
verde/galben
Greutate (Kg)
0,400
Brand
Cok
Decor
uni
Destinație
bucătărie
Tip produs
Boluri
Recenzii
Niciun comentariu.
Din aceeași categorie
Vizualizate recent

Meniu

Setări

Creați gratuit un cont pentru a putea salva o listă de favorite

Autentificare

Creați un cont gratuit pentru a utiliza Wishlist

Autentificare