Bol supa din ceramica cu toarta , negru, 400 ml

Bol supă, ceramic cu toartă , de culoare neagra: bolul, fabricat din ceramică (produs din caolin alb), în variante de culori diferite, are un format clasic și este prevăzut cu toartă din aceeași culoare cu exteriorul. Bolul poate fi folosit pentru cereale, supe, ciorbe sau chiar salate mici, pentru o persoană.

Citiți mai departeAfișează mai puțin
17,99 lei
Stoc epuizat
Anunta-ma cand este disponibil
Cod:
138-2739-604MAT
Producători:
Adaugă la Wishlist
Adaugă la comparator0

Descriere

Bol supa din ceramica cu toarta, negru, 400 ml

Bol supa din ceramica cu toarta, negru, 400 ml: bolul, fabricat din ceramică (produs din caolin alb), în variante de culori diferite, are un format clasic și este prevăzut cu toartă din aceeași culoare cu exteriorul. Bolul poate fi folosit pentru cereale, supe, ciorbe sau chiar salate mici, pentru o persoană. 

Bolul ceramic cu toarta este comercializat la bucată.

Dimensiuni:

  • Diametrul : 11 cm;
  • Înălțimea: 8 cm.

Produsele din ceramică pot fi utilizate în același fel cu cele din opal, evitând totuși introducerea pentru perioade mari de timp în cuptoarele cu microunde sau cuptoare termice. De asemenea, datorită lipsei elasticității ceramicii, în practică s-a constatat că multe dintre căderile accidentale ale diverselor produse au condus la deteriorarea serioasă a acestora, fiind casante.

Întreținerea produselor din ceramică se realizează la fel cu cele din opal sau sticlă putând fi spălate manual sau în mașini automate.

Citiți mai departeAfișează mai puțin
Detalii ale produsului
138-2739-604MAT

Fisa tehnica

Material
ceramică
Nr. piese în set
1
Design
clasic
Volum (litri)
0,400
Diametru (cm)
11
Înălțime (cm)
8
Culoare
negru
Decor
uni
Destinație
bucătărie
Recenzii
Niciun comentariu.
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Bol salata opal 14 cm Nilo
12,99 lei
Bol salata opal 14 cm Nilo, alb, uni: bolul fabricat din opal (cunoscut sub numele de Arcopal), de culoare alba se poate folosi pentru salte, ciorbe sau supe , pentru o singura persoana. Materialul prezintă o...
Cană ceramică  PP08M - Mrs
Oferă specială în limita stocului
6,00 lei 19,99 lei
Cana ceramică decor modern PP08M-Mrs: cana, fabricată din ceramică, de culoare albă are un decor cu buze fiind o cană dedicată femeilor. Cana în formă clasică de butoi, poate fi folosită pentru lapte, ceai, cafea sau...
Din aceeași categorie
Vizualizate recent

Meniu

Setări

Creați gratuit un cont pentru a putea salva o listă de favorite

Autentificare

Creați un cont gratuit pentru a utiliza Wishlist

Autentificare