Cană ceramică CCF3-01 decor buline, sidefată

Cană ceramică decor clasic CCF3-01: cana, fabricată din ceramică (produs din caolin alb), de culoare albă la interior şi brună la exterior, are un decor cu buline de culoare albă , sidefate  pe exteriorul acesteia. Cana în formă clasică de butoi, poate fi folosită pentru lapte, ceai, cafea sau orice alte lichide și are un volum maxim de 500ml.

Citiți mai departeAfișează mai puțin
Oferă specială în limita stocului
4,50 lei 14,99 lei
(4,50 lei buc.)
Stoc epuizat
Anunta-ma cand este disponibil
Cod:
CCF3-01
Adaugă la Wishlist
Adaugă la comparator0

Descriere

Cană ceramică decor clasic CCF3-01

Cană ceramică decor clasic CCF3-01: cana, fabricată din ceramică (produs din caolin alb), de culoare albă la interior şi brună la exterior, are un decor cu buline de culoare albă, sidefate, pe exteriorul acesteia. Cana în formă clasică de butoi, poate fi folosită pentru lapte, ceai, cafea sau orice alte lichide și are un volum maxim de 500ml. Ceramica este un material fragil, sensibil la loviri accidentale sau căderi. Cana ceramică CCF3-01 face parte din categoria decorurilor clasice.

Pentru Cana ceramică CCF3-01 cantitatea minimă pentru o comandă este: 1 bucată.

Ceramica este de fapt o argilă minerală (caolin), de culoare albă sau alb gălbuie, ce poate fi prelucrată întocmai ca și argila uzuală în atelierele meșteșugărești. După prelucrarea în vederea elaborării formei finale, produsul este introdus în cuptoare termice a căror temperatură poate urca de la 600° C până la 1200° C. Temperatura ridicată elimină apa din argila prelucrată, creând legături chimice ireversibile ce vor impermeabiliza materialul. Răcirea se realizează treptat pe perioade îndelungate. Ulterior răcirii, se aplică decorul (manual sau automatizat) după care, tot prin metode termice, se aplică emailul (un strat subțite de sticlă) ce va uniformiza orice neregularitate, oferind astfel produsului final o durată de viață foarte mare și un aspect lucios, puternic reflexiv.

Produsele din ceramică pot fi utilizate în același fel cu cele din opal, evitând totuși introducerea pentru perioade mari de timp în cuptoarele cu microunde sau cuptoare termice. De asemenea, datorită lipsei elasticității ceramicii, în practică s-a constatat că multe dintre căderile accidentale ale diverselor produse au condus la deteriorarea serioasă a acestora, fiind casante.

Întreținerea produselor din ceramică se realizează la fel cu cele din opal sau sticlă putând fi spălate manual sau în mașini automate.

Citiți mai departeAfișează mai puțin
Detalii ale produsului
CCF3-01

Fisa tehnica

Material
ceramică
Nr. piese în set
1
Design
modern
Volum (litri)
0,500
Diametru mininim (cm)
7,0
Diametru maxim (cm)
8,2
Înălțime (cm)
8,2
Culoare
maro deschis
Greutate (Kg)
0,280
Brand
Dec'or
Decor
buline
Destinație
bucătărie
Tip produs
Cană
Recenzii
Niciun comentariu.
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Cană ceramică  PP08M - Mister
Oferă specială în limita stocului
6,00 lei 19,99 lei
Cana ceramică decor modern PP08M-Mr: cana, fabricată din ceramică, de culoare albă are un decor cu mustaţă fiind o cană dedicată bărbaţilor. Cana în formă clasică de butoi, poate fi folosită pentru lapte, ceai, cafea...
Din aceeași categorie
Cană ceramică galbena 250ml
12,99 lei
Cană ceramică galbena  250 ml: cana, fabricată din ceramică de culoare galbena, are un decor uni . Cana de formă cilindrică, poate fi folosită pentru lapte, ceai, cafea sau orice alte lichide și are un volum maxim de...
Cană ceramică 252ml Asturias
10,49 lei 14,99 lei
Cană ceramică uni 252ml Asturias: cana, fabricată din ceramică, are un decor uni si este disponibila in 4 variante de culoare: vernil, roz, bleu si albastru . Cana de formă tronconica, poate fi folosită pentru lapte,...
Vizualizate recent

Meniu

Setări

Creați gratuit un cont pentru a putea salva o listă de favorite

Autentificare

Creați un cont gratuit pentru a utiliza Wishlist

Autentificare