Cum se livrează

Produsele comandate pe site-ul magicalhome.ro se livrează în sistem ”door-to-door” prin intermediul companiei de curierat rapid DPD sau Nemo Express.

Pentru comenzi ce depăşesc valoarea de 250 de lei beneficiaţi de transport gratuit oriunde pe teritoriul României.

Pentru comenzile a căror valoare este mai mică de 250 de lei, taxa de livrare diferă în funcție de greutatea și/sau locația unde se va expedia coletul. Pentru localitățile unde se percep tarife diferite  pentru livrare (km exteriori), vom efectua livrarea doar în urma unei confirmări telefonice.

Taxa de livrare este de 19 lei, oriunde pe teritoriul României, pentru colete care nu depăşesc 3 kg. Pentru fiecare kg suplimentar se va plăti în plus 1leu/kg, clienții fiind anuntați direct de sistemul nostru informatic. Pentru numărul de km suplimentari stațiilor centrale de curierat, se va adăuga 1 leu/km la valoarea transportului și fiecare client va fi contactat telefonic pentru confirmarea comenzii.

Exemplu: La o valoare a comenzii de 190 lei şi 4 kg, costul transportului este de 20 lei. La o valoare a comenzii de 190 lei şi 5 kg costul transportului este de 21 lei.

Produsele se pot livra pe întreg teritoriul României. Menţionăm că nu preluăm şi nu expediem comenzi a căror livrare se află în afara României.

Sărbătorile legale și condițiile meteo nefavorabile pot afecta termenele de livrare.

Dacă aveţi întrebări suplimentare vă rugăm să ni le adresați pe e- mail la adresa info@magicalhome.ro sau la numărul de telefon 0721 705 434.

Vă mulțumim că sunteți clientul nostru!

 

 


Cod QR

Vizualizate recent

Niciun produs vizualizat încă...
Compară 0