Masă de călcat GOLDEN 126x45 cm Gimi

Masă de călcat GOLDEN 126x45 cm Gimi

Citiți mai departeAfișează mai puțin
410,00 lei
Cod:
G1-14270365
Producători:
Adaugă la Wishlist
Adaugă la comparator0

Descriere

Masă de călcat GOLDEN 126x45 cm Gimi

Masa de calcat GOLDEN este o masă cu blat din plasă metalică, husă din bumbac, detaşabilă, suport compact pentru fierul de călcat, înălţime reglabilă între 67 şi 93 cm.

Se curăţă, la nevoie, cu o cârpă moale, înmuiată în apă şi detergent. Nu lăsaţi fierul nesupravegheat pe masa de călcat.

Dimensiuni: L 126 x l 45 cm x h 67-93 cm

Cadru este din oţel tip plasă cu secţiunea picioarelor dreptunghi de30x20 mm.

Greutate: 7,75 kg

Masa de călcat GOLDEN este o masă robustă, de dimensiuni mari care dispunde de raft suplimentar pentru rufele călcate. Suportul pentru fierul de călcat este potrivit şi pentru staţie de călcat, fiind prevăzut cu protecţie antialunecare. Masa are şi suport pentru cordonul fierului de călcat, precum şi suport pentru umeraşe

Mesele de călcat care au cadru sub formă de plasă metalică sunt ideale pentru călcarea cu abur, deoarece găurile permit aburului să iasă, iar rufele vor fi călcate mai uşor.

Toate produsele fabricate de Gimi sunt recunoscute pentru calitatea şi design-ul lor funcţional şi inovator, brand-ul italian fiind unul dintre cele mai cunoscute în domeniu.

Gimi Italia este un brand cunoscut pentru calitatea si design-ul functional si inovator al produselor încă din 1970. De-a lungul timpului, a rămas constant în dezvoltarea si crearea unor articole funcţionale, adecvate nevoilor familiei , cărora le-a adus un plus prin eleganţa designului. Compania oferă multe soluţii pentru nevoile zilnice , garantând o atenţie deosebită calităţii, procesului de fabricaţie şi pasiunii de a crea noi produse.

Citiți mai departeAfișează mai puțin
Detalii ale produsului
G1-14270365

Fisa tehnica

Nr. piese în set
1
Brand
Gimi
Tip produs
Masă de călcat
Dimensiune blat
126x45 cm
Material blat
plasă
Recenzii
Niciun comentariu.
Din aceeași categorie
Vizualizate recent

Meniu

Setări

Creați gratuit un cont pentru a putea salva o listă de favorite

Autentificare

Creați un cont gratuit pentru a utiliza Wishlist

Autentificare