Tavă cuptor adâncă DELICIA31x24 cm Tescoma

TE-623020

01299

Nou

Tavă cuptor adâncă DELICIA 31x24 cm Tescoma

Detalii..

69,99 lei(TVA inclus)

- +

 
Descriere

Tavă cuptor adâncă DELICIA 31x24 cm Tescoma

Tava cuptor adâncă are dimensiunea de 31x24 cm şi o înălţime de 5,5 cm. Este perfectă pentru a coace prăjituri sau a pregăti diverse preparate care necesită coacere. Tava este din oţel de cea mai bună calitate acoperită cu strat antiaderent foarte rezistent şi care previne coacerea excesivă.

Instrucţiuni de folosire: Spălaţi şi uscaţi cu grijă înainte de utilizare, ungeţi în strat subţire interiorul cu ulei alimentar sau unt şi dacă este necesar pudraţi cu făină. Evitaţi folosirea ustensilelor de metal. Este de preferat folosirea accesoriilor din silicon, teflon sau lemn. Nu tăiaţi sau porţionaţi preparatele direct in tavă. Nu supraîncălziţi tava goală. După utilizare, aşteptaşi să se răcească complet înainte de spălare. Folosiţi detergent normal de vase, evitând bureţii sau soluţiile abrazive. Dacă este excesiv de murdară, lasaţi-o la înmuiat.

Se poate folosi în cuptoare electrice, cuptoare pe gaz sau cuptoare cu aer cald.

Se poate spăla la maşina de spălat vase.

Dimensiuni: L 31 cm x l 24 x h 5,5 cm

Tescoma este un brand italian de prestigiu în domeniul accesoriilor de bucătărie, vaselor de gătit, accesorii de patiserie, organizatoare de bucătărie, articole de servit. Lider european în domeniul inovaţiilor şi designului pe acest segment, Tescoma vine permanent cu articole noi, funcţionale, colorate, în trend , dar mai ales utile pentru orice gospodină.

 
Detalii tehnice
Tip produsTavă
Materialoțel
Nr. piese în set1
Lungime (cm)31
Lățime (cm)24
Înălțime (cm)5,5
Culoarenegru
BrandTescoma

Scrieți o recenzie

Tavă cuptor adâncă DELICIA31x24 cm Tescoma

Tavă cuptor adâncă DELICIA 31x24 cm Tescoma

Scrieți o recenzie

 
Comentariu(0)

Acest produs nu are încă niciun comentariu!

30 alte produse în aceeași categorie:

Vizualizate recent

Cod QR

Compară 0