Cutie depozitare CDC7 26x20x17cm decor abstract

Cutie depozitare CDC7 26x20x17cm decor abstract: cutia cu dimensiunile 26x20x17cm are rolul de a depozita și organiza diverse lucruri uscate: jucării, caiete, cărți, reviste, etc. Cutia, confecționată din carton presat acoperit cu material textil decorat în culori vii, decor abstract, se achiziționează în stare pliată, putând fi extinsă cu ușurință.

Citiți mai departeAfișează mai puțin
9,99 lei
(9,99 lei buc.)
Stoc epuizat
Anunta-ma cand este disponibil
Cod:
CDC7
Adaugă la Wishlist
Adaugă la comparator0

Descriere

Cutie depozitare CDC7 26x20x17cm decor abstract

Cutie depozitare CDC7 26x20x17cm decor abstract: cutia cu dimensiunile 26x20x17cm are rolul de a depozita și organiza diverse lucruri uscate: jucării, caiete, cărți, reviste, etc. Cutia, confecționată din carton presat acoperit cu material textil decorat în culori vii, decor abstract, se achiziționează în stare pliată, putând fi extinsă cu ușurință.

Dimensiuni ale cutiei:

  • Lungimea: 26cm;
  • Adâncimea: 20cm;
  • Înălțimea: 17cm.

Constructiv, cutia de depozitare este fabricată cu pereți laterali din material textil permeabil în culori uni. Capacul superior, lateralele și fundul detașabil, sunt confecționate din carton presat peste care a fost aplicat materialul textil colorat, la exterior și un material textil alb, la interior. Marginile, sunt tivite cu bandă textilă, pentru a oferi întregului ansamblu o rezistență sporită în timp. Capacul, are prevăzut un sistem de închidere a cutiei cu margine frontală acoperitoare precum și o bandă autoadezivă (arici textil) care va împiedica deschiderea accidentală a acestuia. Fundul cutiei, este acoperit pe una din fețe cu material textil de culoare albă și este tivit la rândul lui cu bandă textilă din aceeași culoare cu cea folosită la conturul cutiei. Acesta se așează la fundul cutiei, cu partea textilă în sus.

Cutiile de depozitare, pot reține obiectele plasate în interiorul acestora pe perioade îndelungate atât timp cât incinta de depozitare este una uscată. Cutia, nefiind impermeabilă, nu asigură izolarea de umiditatea mediului decât pentru perioade scurte de timp. Atunci când nu este folosită, cutia se poate plia, dimensiunile rezultate fiind de 25x20x2cm, considerabil mai mici ocupând astfel un spațiu redus.

Curățarea cutiei la exterior se poate realiza cu o perie moale sau chiar aspiratorul de praf.

Citiți mai departeAfișează mai puțin
Detalii ale produsului
CDC7

Fisa tehnica

Material
textil
Nr. piese în set
1
Design
modern
Lungime (cm)
26
Lățime (cm)
20
Înălțime (cm)
17
Culoare
maro
Greutate (Kg)
0,280
Brand
Dec'or
Decor
buline
Destinație
depozitare
Tip produs
Cutii
Recenzii
Niciun comentariu.
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Din aceeași categorie
Vizualizate recent

Meniu

Setări

Creați gratuit un cont pentru a putea salva o listă de favorite

Autentificare

Creați un cont gratuit pentru a utiliza Wishlist

Autentificare