Cutie depozitare CDC2-RO decor copii

Cutie depozitare CDC2-RO decor copii: cutia cu dimensiunile 39x27x27cm are rolul de a depozita și organiza diverse lucruri uscate: jucării, caiete, cărți, reviste, etc. Cutia, confecționată din carton presat acoperit cu material textil decorat în culori vii, cu décor pentru copii, se achiziționează în stare pliată, putând fi extinsă cu ușurință.

Citiți mai departeAfișează mai puțin
34,99 lei
Ultimele produse in stoc 1 Produs
Cod:
CDC2-RO
Adaugă la Wishlist
Adaugă la comparator0

Descriere

Cutie depozitare CDC2-RO decor copii

Cutie depozitare CDC2-RO decor copii: cutia cu dimensiunile 39x27x27cm cm are rolul de a depozita și organiza diverse lucruri uscate: jucării, caiete, cărți, reviste, etc. Cutia, confecționată din carton presat acoperit cu material textil în culori vii, cu décor pentru copii, se achiziționează în stare pliată, putând fi extinsă cu ușurință.

Constructiv, cutia de depozitare este fabricată cu pereți laterali din material textil permeabil în culori uni şi are imprimată pe o latură o faţă haioasă de animal. Capacul superior, lateralele și fundul detașabil, sunt confecționate din carton presat peste care a fost aplicat materialul textil colorat. Marginile, sunt tivite cu bandă textilă, în culoare contrastantă, pentru a oferi întregului ansamblu o rezistență sporită în timp. Capacul, are prevăzut un sistem de închidere a cutiei cu margine frontală acoperitoare precum și o bandă autoadezivă (arici textil) care va împiedica deschiderea accidentală a acestuia. Fundul cutiei, este acoperit pe una din fețe cu material textil de culoarea cutiei. Acesta se așează la fundul cutiei, cu partea textilă în sus.

Cutie depozitare CDC2-RO decor copii se vinde la bucată şi are dimensiunile

Lungime: 39 cm

Lăţime: 27 cm

Înălţime: 27 cm

Cutiile de depozitare, pot reține obiectele plasate în interiorul acestora pe perioade îndelungate atât timp cât incinta de depozitare este una uscată. Cutia, nefiind impermeabilă, nu asigură izolarea de umiditatea mediului decât pentru perioade scurte de timp. Atunci când nu este folosită, cutia se poate plia, dimensiunile rezultate fiind de 40x28x2cm, considerabil mai mici ocupând astfel un spațiu redus.

Curățarea cutiei la exterior se poate realiza cu o perie moale sau chiar aspiratorul de praf.

 

Citiți mai departeAfișează mai puțin
Detalii ale produsului
CDC2-RO

Fisa tehnica

Material
textil
Nr. piese în set
1
Design
modern
Lungime (cm)
39
Lățime (cm)
27
Înălțime (cm)
27
Culoare
roşu
Brand
Dec'or
Decor
pentru copii
Tip produs
Cutii
Recenzii
Niciun comentariu.
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Din aceeași categorie
Vizualizate recent

Meniu

Setări

Creați gratuit un cont pentru a putea salva o listă de favorite

Autentificare

Creați un cont gratuit pentru a utiliza Wishlist

Autentificare