Uscător rufe ROCKY 20 m Gimi

Uscător rufe ROCKY 20 m Gimi

Citiți mai departeAfișează mai puțin
172,00 lei
În stoc
Cod:
G1-10710000
Producători:
Etichete:
Adaugă la Wishlist
Adaugă la comparator0

Descriere

Uscător rufe ROCKY 20 m Gimi

Uscătorul de rufe este fabricat din oţel cromat, este modelul clasic, tip masă, se poate plia după utilizare, ocupând puţin spaţiu. Capacitate de uscare este de 20 metri liniari. Încărcare maximă admisă 17 kilograme rufe. Uscătorul de rufe TOP 20 m are o rezistenţă superioară datorită stratului suplimentar de anticoroziv.

Este recomandat să distribuiţi rufele în mod egal pe toată suprafaţa uscătorului. Depozitaţi în spaţii ferite de umezeală sau de lumina directă a soarelui. Se poate curăţa cu o lavetă moale şi cu soluţie de apă călduţă şi săpun, evitând detergenţii sau bureţii abrazivi.

Dimensiuni: L 199 x l 55 x h 93 cm

Uscătoarele de rufe fabricate de Gimi sunt recunoscute pentru calitatea şi design-ul lor funcţional şi inovator, brand-ul italian fiind unul din cele mai cunoscute in domeniu.

Gimi Italia este un brand cunoscut pentru calitatea si design-ul functional si inovator al produselor încă din 1970. De-a lungul timpului, a rămas constant în dezvoltarea si crearea unor articole funcţionale, adecvate nevoilor familiei , cărora le-a adus un plus prin eleganţa designului. Compania oferă multe soluţii pentru nevoile zilnice , garantând o atenţie deosebită calităţii, procesului de fabricaţie şi pasiunii de a crea noi produse.

Citiți mai departeAfișează mai puțin
Detalii ale produsului
G1-10710000

Fisa tehnica

Material
oţel cromat
Nr. piese în set
1
Design
modern
Brand
Gimi
Capacitate maximă (kg)
17,0
Capacitate uscare (metrii liniari)
20
Recenzii
Niciun comentariu.
Din aceeași categorie
Vizualizate recent

Meniu

Setări

Creați gratuit un cont pentru a putea salva o listă de favorite

Autentificare

Creați un cont gratuit pentru a utiliza Wishlist

Autentificare