Uscător rufe DUPLO 18 m Gimi

G1-10166200

00990

Nou

Uscător rufe DUPLO 18 m Gimi

Detalii..

169,00 lei(TVA inclus)

140,00 lei pe bucata
În stoc

- +

 
Descriere

Uscător rufe DUPLO 18 m Gimi

Uscătorul de rufe este fabricat din oţel cu elemente din material plastic, se poate plia după utilizare, ocupând puţin spaţiu. Uscătorul DUPLO este un uscător multifuncţional , una din părţi se poate detaşa şi se poate utiliza ca uscător pentru calorifer sau balcon.

Picioarele verticale oferă posibilitatea întinderii rufelor de mari dimensiuni (perdele, feţe de masă, lenjerii). Are protecţii suplimentare din plastic împotriva accidentării, dar şi pentru o rezistenţă mai mare în timp. Componentele din plastic ale acestui uscător sunt fabricate utilizând tehnologia Nytrogen, un procedeu la rece care le conferă o rezistenţă la şocuri mecanice şi termice sporită. În plus este dotat cu roţi pentru o manipulare facilă.

Capacitatea de uscare este de 18 metri liniari. Încărcare maximă admisă 17 kilograme rufe.

Este recomandat să distribuiţi rufele în mod egal pe toată suprafaţa uscătorului. Depozitaţi în spaţii ferite de umezeală sau de lumina directă a soarelui. Se poate curăţa cu o lavetă moale şi cu soluţie de apă călduţă şi săpun, evitând detergenţii sau bureţii abrazivi.

Dimensiuni: L 180 x l 56.5 x h 90.5 cm

Uscătoarele de rufe fabricate de Gimi sunt recunoscute pentru calitatea şi design-ul lor funcţional şi inovator, brand-ul italian fiind unul din cele mai cunoscute in domeniu.

Gimi Italia este un brand cunoscut pentru calitatea si design-ul functional si inovator al produselor încă din 1970. De-a lungul timpului, a rămas constant în dezvoltarea si crearea unor articole funcţionale, adecvate nevoilor familiei , cărora le-a adus un plus prin eleganţa designului. Compania oferă multe soluţii pentru nevoile zilnice , garantând o atenţie deosebită calităţii, procesului de fabricaţie şi pasiunii de a crea noi produse.

 
Detalii tehnice
Materialoțel
Nr. piese în set1
Designmodern
BrandGimi
Capacitate maximă (kg)17,0
Capacitate uscare (metrii liniari)18

Scrieți o recenzie

Uscător rufe DUPLO 18 m Gimi

Uscător rufe DUPLO 18 m Gimi

Scrieți o recenzie

 
Comentariu(0)

Acest produs nu are încă niciun comentariu!

30 alte produse în aceeași categorie:

Cod: G1-10510305 ID: 01000

Uscător rufe turn MODULAR 30 m Gimi

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Vizualizate recent

Mai multe despre Uscător rufe DUPLO 18 m Gimi
Cod: G1-10166200 ID: 00990

Uscător rufe DUPLO 18 m Gimi

Cod QR

Compară 0