Satâr inox 16 cm Presto

TE-863044

01207

Nou

Satâr inox 16 cm Presto Tescoma

Detalii..

41,90 lei(TVA inclus)

- +

 
Descriere

Satâr inox 16 cm Presto Tescoma

Satârul din inox este un cuţit robust , cu lamă lată care oferă o stabilitate mai bună pentru tocat şi mărunţit ingredientele. Nu este indicată spargerea oaselor cu acest instrument.

Mânerul din plastic rezistent este uşor manevrabil, fiind conceput după forma palmei. Ergonomic, materialul şi designul mânerului împiedică alunecarea.

Lama cuţitului este fabricată din oţel inoxidabil care nu schimbă gustul, culoarea sau mirosul mâncării, are rezistenţă deosebită la temperaturi înalte şi capacitatea de a se curăţa uşor, este rezistentă la coroziuni, şocuri şi are proprietăţi excepţionale de tăiere, fiind foarte ascutită. A se utiliza cu atentie!

Se poate curăţa în maşina de spălat vase.

Dimeniuni: L 29 x l 6,5 cm

Lungime lamă: 16 cm

Gama Presto de la Tescoma va oferă o linie completă pentru bucătărie, incluzând ustensile, accesorii, cuţite, vase de gătit, tigăi şi multe altele. Produsele au o calitate superioară, sunt foarte practice si ergonomice, cu un design funcţional şi plăcut, toate la un preţ accesibil.

Tescoma este un brand italian de prestigiu în domeniul accesoriilor de bucătărie, vaselor de gătit, accesorii de patiserie, organizatoare de bucătărie, articole de servit. Lider european în domeniul inovaţiilor şi designului pe acest segment, Tescoma vine permanent cu articole noi, funcţionale, colorate, în trend , dar mai ales utile pentru orice gospodină.

 
Detalii tehnice
Tip produsCuţit
Materialinox
Nr. piese în set1
Lungime (cm)29
Culoarealbastru
BrandTescoma

Scrieți o recenzie

Satâr inox 16 cm Presto

Satâr inox 16 cm Presto Tescoma

Scrieți o recenzie

 
Comentariu(0)

Acest produs nu are încă niciun comentariu!

Accesorii

30 alte produse în aceeași categorie:

Cod: TE-420376 ID: 01125

Bătător carne Presto Tescoma

Cod: TE-421080 ID: 01149

Cuţit pentru scoici Presto

Vizualizate recent

Mai multe despre Satâr inox 16 cm Presto
Cod: TE-863044 ID: 01207

Satâr inox 16 cm Presto

Cod QR

Compară 0