Producători

 • Academia Mugnano

  Academia Mugnano: este lider în Italia și în întreaga lume, în designul și realizarea vaselor de bucătărie și vaselor de aluminiu cu un strat antiaderent. Accademia Mugnano, produce și distribuie mai mult de 11 de milioane de unități pe an. O dinamică, în evoluție atât tehnologiile aplicate, ambele modele propuse de tigăi, oale, tigăi, oale de coacere și diferite forme pentru preparate dulci și sărate.

 • Adler Europe

  Adler Europe este unul din principalii distribuitori de electrocasnice mici destinate uzului casnic, din Europa. Produsele comercializate sub brandul Adler, acoperă tot domeniul casnic și au o perioadă mare de utilizare.

 • Bialetti

  Bialetti, un foarte popular producător italian pentru articole de gătit, este prezent pe piața românească cu câteva din cele mai renumite linii de produse precum vase de gătit, tigăi, expresoare cafea, etc.

 • Bormioli Rocco

  Bormioli Rocco, un foarte important producător italian de articole din sticlă, exportă produsele sale în peste 100 de țări. Cu un portofoliu important de produse din sticlă pentru uzul casnic, pe piața românească este prezent cu cele mai relevante și apreciate produse.

 • Cerve SPA

  Cerve SPA este un foarte important producător italian de articole din sticlă și cristal. În magazinul nostru puteți găsi multe din produsele uzuale și de top ale acestuia, de cea mai bună calitate și evident, cel mai bun preț.

 • COK

  Producator din Spania cu vechime  in productia de articole de menaj din sticla, opal, ceramica

 • Gimi

  Gimi este un brand foarte popular pe piața românească. Sub acest brand sunt comercializate sisteme de uscare a rufelor, mese de călcat, trolere de mână și multe accesorii destinate uzului casnic.

 • Glasslock

  Glasslock este un producător american de articole destinate pregătirii sau păstrării alimentelor în vase sau recipiente din sticlă termorezistentă. Produsele sale pot fi utilizate în cuptoarele cu microunde, cuptoarele clasice, frigidere. Acestea pot fi curățate manaual sau în mașinile de spălat automate.

 • Graupera Spania

  Graupera este unul din cei mai importanți producători spanioli de ceramică pură, în adevăratul sens al cuvântului. Filozofia fabricantului este aceea de a folosi 3 elemente din natură pentru a face produse cu adevărat funcționale: pământ, apă și foc.

 • Grünberg

  Brandul Grunberg este prezent pe piaţa din România de peste 20 de ani şi a reuşit să se impună datorită calităţii înalte, a fezabilităţii si uşurinţei în utilizare. An de an brandul vine cu produse moderne, design modern, culori noi, adaptate nevoilor in schimbare ale clienţilor. Produsele marca Grunberg sunt nelipsite din orice bucătărie.

 • Sinbo

  Sinbo este un important producător german de electrocasnice mici destinate utilizării casnice: electrocasnice pentru gătit sau prepararea mâncării, pentru îngrijirea casei, ingrijirea personală și alte aplicații casnice.

 • Tescoma

  Tescoma: sub acest nume, producătorul ceh, a lansat pe piața românească o serie de produse destinate bucătăriei, în special gătitului. Produsele sale din inox, precum vase de gătit, veselă și accesorii, produsele pentru păstrare sau organizare din sticlă și multe aaltele, sunt deja apreciate pentru calitate și finisaj.

 • Victronic

  Victronic: sub denumirea acestui brand, vă oferim o gamă largă de produse electrocanice și de uz casnic, ce cu siguranță vă vor face viața mai ușoară.

Meniu

Setări

Creați gratuit un cont pentru a putea salva o listă de favorite

Autentificare

Creați un cont gratuit pentru a utiliza Wishlist

Autentificare