Uscător rufe PLIKO 3,5 m Gimi

Uscător rufe PLIKO 3,5 m Gimi

Citiți mai departeAfișează mai puțin
39,99 lei
Cod:
G1-10620058
Producători:
Adaugă la Wishlist
Adaugă la comparator0

Descriere

Uscător rufe PLIKO 3,5 m Gimi

Uscătorul de rufe PLIKO 3,5 m de la Gimi este un uscător fabricat din material plastic , de mici dimensiuni, care este prevăzut cu mânere speciale pentru fixarea pe calorifer sau balcon. Este foarte practic şi uşor de montat. Mânerele se pot ajusta astfel încât uscătorul de rufe PLIKO se poate fixa pe orice fel de margine.

Capacitate uscare 3,5 metri.

Greutate maximă de încărcare recomandată: 5 kg.

Este recomandat să distribuiţi rufele în mod egal pe toată suprafaţa uscătorului. Depozitaţi în spaţii ferite de lumina directă a soarelui. Se poate curăţa cu o lavetă moale şi cu soluţie de apă călduţă şi săpun, evitând detergenţii sau bureţii abrazivi.

Dimensiuni: L 55.5 x l 28.5 x h 13 cm

Uscătoarele de rufe fabricate de Gimi sunt recunoscute pentru calitatea şi design-ul lor funcţional şi inovator, brand-ul italian fiind unul din cele mai cunoscute in domeniu.

Gimi Italia este un brand cunoscut pentru calitatea si design-ul functional si inovator al produselor încă din 1970. De-a lungul timpului, a rămas constant în dezvoltarea si crearea unor articole funcţionale, adecvate nevoilor familiei , cărora le-a adus un plus prin eleganţa designului. Compania oferă multe soluţii pentru nevoile zilnice , garantând o atenţie deosebită calităţii, procesului de fabricaţie şi pasiunii de a crea noi produse.

Citiți mai departeAfișează mai puțin
Detalii ale produsului
G1-10620058

Fisa tehnica

Material
plastic
Nr. piese în set
1
Design
modern
Brand
Gimi
Capacitate maximă (kg)
5,0
Capacitate uscare (metrii liniari)
3,5
Recenzii
Niciun comentariu.
Din aceeași categorie
Vizualizate recent

Meniu

Setări

Creați gratuit un cont pentru a putea salva o listă de favorite

Autentificare

Creați un cont gratuit pentru a utiliza Wishlist

Autentificare