Bol salata opal 13.5 cm Nilo

Bol salata opal 13,5 cm Nilo, alb, uni: bolul fabricat din opal (cunoscut sub numele de Arcopal), de culoare alba se poate folosi pentru salte, ciorbe sau supe , pentru o singura persoana. Materialul prezintă o rezistență deosebită la spargere sau ciobire.

Citiți mai departeAfișează mai puțin
9,99 lei
În stoc
Cod:
160-0037
Producători:
Adaugă la Wishlist
Adaugă la comparator0

Descriere

Bol salata opal 13.5cm Nilo, alb, uni: bolul fabricat din opal (cunoscut sub numele de Arcopal), de culoare alba se poate folosi pentru salate, ciorbe sau supe , pentru o singura persoana. Materialul prezintă o rezistență deosebită la spargere sau ciobire.

Bol salata opal 13.5 cm Nilo se comercializează la bucată.

Dimensiuni

- diametru 13.5 cm

- inaltime 7 cm

Opalul este de fapt o sticlă obținută prin topirea borosilicatului de opal, tratată termic pentru detensionare și este renumit pentru elasticitatea sa deosebită. În mod practic, produsele obținute din opal sunt de 5 ori mai rezistente decât produsele similare din porțelan și de 7 ori mai rezistente decât cele din sticlă obișnuită.

Produsele din opal pot fi utilizate în același fel cu cele din porțelan, având în plus avantajul de a putea fi introduse în cuptoarele cu microunde fără a exista riscul de deterioare sau ciobire. De asemenea, datorită elasticității superioare ceramicii, în practică s-a constatat că multe dintre căderile accidentale ale diverselor produse din opal un au condus la deteriorarea acestora deși sunt totuși casante.

Întreținerea produselor din opal se realizează la fel cu cele din porțelan sau sticlă putând fi spălate manual sau în mașini automate.

Citiți mai departeAfișează mai puțin
Detalii ale produsului
160-0037

Fisa tehnica

Material
opal
Nr. piese în set
1
Design
modern
Diametru (cm)
13,5
Înălțime (cm)
7
Culoare
alb
Greutate (Kg)
0,280
Brand
Cok
Decor
uni
Destinație
bucătărie
Tip produs
Boluri
Recenzii
Niciun comentariu.
Din aceeași categorie
Bol salata opal 14 cm Nilo
12,99 lei
Bol salata opal 14 cm Nilo, alb, uni: bolul fabricat din opal (cunoscut sub numele de Arcopal), de culoare alba se poate folosi pentru salte, ciorbe sau supe , pentru o singura persoana. Materialul prezintă o...
Bol salata opal 23 cm Nilo
24,90 lei
Bol salata opal 23cm Nilo ,alb, uni:  bolul, fabricat din opal (cunoscut sub numele de Arcopal), de culoare albă se poate folosi pentru salate . Materialul prezintă o rezistență deosebită la spargere sau ciobire.
Vizualizate recent

Meniu

Setări

Creați gratuit un cont pentru a putea salva o listă de favorite

Autentificare

Creați un cont gratuit pentru a utiliza Wishlist

Autentificare