Cană ceramică alba 320 ml

Cană ceramică uni alba 320 ml: cana, fabricată din ceramică (produs din caolin alb), de culoare albă, are un decor uni . Cana de formă cilindrică, poate fi folosită pentru lapte, ceai, cafea sau orice alte lichide și are un volum maxim de 320ml.

Citiți mai departeAfișează mai puțin
Oferă specială în limita stocului
7,99 lei 9,99 lei
În stoc
Cod:
201-0105
Adaugă la Wishlist
Adaugă la comparator0

Descriere

Cană ceramică uni alba 320 ml

Cană ceramică uni alba 320 mlcana este fabricată din ceramică (produs din caolin alb), de culoare integral albă, în decor uni. Cana de formă cilindrică, este prevăzută cu o toartă de aceeași culoare. Cana poate fi folosită pentru lapte, ceai, cafea sau orice alte lichide și are un volum maxim de 280ml. Ceramica este un material fragil, sensibil la loviri accidentale sau căderi.

Dimensiuni:

- diametru 7.5 cm

- inaltime 9 cm

Ceramica este de fapt o argilă minerală (caolin), de culoare albă sau alb gălbuie, ce poate fi prelucrată întocmai ca și argila uzuală în atelierele meșteșugărești. După prelucrarea în vederea elaborării formei finale, produsul este introdus în cuptoare termice a căror temperatură poate urca de la 600° C până la 1200° C. Temperatura ridicată elimină apa din argila prelucrată, creând legături chimice ireversibile ce vor impermeabiliza materialul. Răcirea se realizează treptat pe perioade îndelungate. Ulterior răcirii, se aplică decorul (manual sau automatizat) după care, tot prin metode termice, se aplică emailul (un strat subțite de sticlă) ce va uniformiza orice neregularitate, oferind astfel produsului final o durată de viață foarte mare și un aspect lucios, puternic reflexiv.

Produsele din ceramică pot fi utilizate în același fel cu cele din opal, evitând totuși introducerea pentru perioade mari de timp în cuptoarele cu microunde sau cuptoare termice. De asemenea, datorită lipsei elasticității ceramicii, în practică s-a constatat că multe dintre căderile accidentale ale diverselor produse au condus la deteriorarea serioasă a acestora, fiind casante.

Întreținerea produselor din ceramică se realizează la fel cu cele din opal sau sticlă putând fi spălate manual sau în mașini automate.

Citiți mai departeAfișează mai puțin
Detalii ale produsului
201-0105

Fisa tehnica

Material
ceramică
Nr. piese în set
1
Design
modern
Volum (litri)
0,320
Diametru (cm)
7,5
Înălțime (cm)
9
Culoare
alb
Greutate (Kg)
0,290
Brand
Cok
Decor
uni
Destinație
bucătărie
Tip produs
Cană
Recenzii
Niciun comentariu.
Din aceeași categorie
Cană ceramică galbena 250ml
12,99 lei
Cană ceramică galbena  250 ml: cana, fabricată din ceramică de culoare galbena, are un decor uni . Cana de formă cilindrică, poate fi folosită pentru lapte, ceai, cafea sau orice alte lichide și are un volum maxim de...
Cană ceramică 252ml Asturias
10,49 lei 14,99 lei
Cană ceramică uni 252ml Asturias: cana, fabricată din ceramică, are un decor uni si este disponibila in 4 variante de culoare: vernil, roz, bleu si albastru . Cana de formă tronconica, poate fi folosită pentru lapte,...
Vizualizate recent
Cana ceramica CA1 decor uni, culoare alba
Oferă specială în limita stocului
7,99 lei 9,99 lei
Cană ceramică uni alba 320 ml: cana, fabricată din ceramică (produs din caolin alb), de culoare albă, are un decor uni . Cana de formă cilindrică, poate fi folosită pentru lapte, ceai, cafea sau orice alte lichide și...

Meniu

Setări

Creați gratuit un cont pentru a putea salva o listă de favorite

Autentificare

Creați un cont gratuit pentru a utiliza Wishlist

Autentificare