Cană ceramică 252ml Asturias

Cană ceramică uni 252ml Asturias: cana, fabricată din ceramică, are un decor uni si este disponibila in 4 variante de culoare: vernil, roz, bleu si albastru . Cana de formă tronconica, poate fi folosită pentru lapte, ceai, cafea sau orice alte lichide și are un volum maxim de 252ml.

Citiți mai departeAfișează mai puțin
10,49 lei 14,99 lei
În stoc
Cod:
21652
Adaugă la Wishlist
Adaugă la comparator0

Descriere

Cană ceramică uni 252 ml Asturias

Cană ceramică uni 252ml Asturias: cana, fabricată din ceramică, are un decor uni si este disponibila in 4 variante de culoare: vernil, roz, bleu si albastru . Cana de formă tronconica, poate fi folosită pentru lapte, ceai, cafea sau orice alte lichide și are un volum maxim de 252ml. Cana este prevăzută cu o toartă de aceeași culoare ca exteriorul, interiorul fiind alb.

Dimensiuni:

- diametru superior 8 cm

- diametru bazei 5.5 cm

- inaltime 10 cm

Produsele din ceramică pot fi utilizate în același fel cu cele din opal, evitând totuși introducerea pentru perioade mari de timp în cuptoarele cu microunde sau cuptoare termice. De asemenea, datorită lipsei elasticității ceramicii, în practică s-a constatat că multe dintre căderile accidentale ale diverselor produse au condus la deteriorarea serioasă a acestora, fiind casante.

Întreținerea produselor din ceramică se realizează la fel cu cele din opal sau sticlă putând fi spălate manual sau în mașini automate.

Citiți mai departeAfișează mai puțin
Detalii ale produsului
21652

Fisa tehnica

Material
ceramică
Nr. piese în set
1
Design
modern
Volum (litri)
0.252
Diametru mininim (cm)
5.5
Diametru maxim (cm)
8
Înălțime (cm)
10
Decor
uni
Destinație
bucătărie
Tip produs
Cană
Recenzii
Niciun comentariu.
Din aceeași categorie
Cană ceramică galbena 250ml
12,99 lei
Cană ceramică galbena  250 ml: cana, fabricată din ceramică de culoare galbena, are un decor uni . Cana de formă cilindrică, poate fi folosită pentru lapte, ceai, cafea sau orice alte lichide și are un volum maxim de...
Cană ceramică bleu 250ml
9,99 lei
Cană ceramică bleu  250 ml: cana, fabricată din ceramică de culoare bleu, are un decor uni . Cana de formă cilindrică, poate fi folosită pentru lapte, ceai, cafea sau orice alte lichide și are un volum maxim de 250ml.
Vizualizate recent
Cană ceramică 252ml Asturias
10,49 lei 14,99 lei
Cană ceramică uni 252ml Asturias: cana, fabricată din ceramică, are un decor uni si este disponibila in 4 variante de culoare: vernil, roz, bleu si albastru . Cana de formă tronconica, poate fi folosită pentru lapte,...

Meniu

Setări

Creați gratuit un cont pentru a putea salva o listă de favorite

Autentificare

Creați un cont gratuit pentru a utiliza Wishlist

Autentificare