Cană sticlă Craciun 246 ml , set 3 bucati

Cană sticlă decor Craciun 246ml : cana, fabricată din sticlă transparentă, are un decor vesel cu bradut Cana poate fi folosită pentru orice fel de lichide: lapte, ceai, suc de fructe, apă, etc. 

Citiți mai departeAfișează mai puțin
Oferă specială în limita stocului
10,05 lei 14,99 lei
Ultimele produse in stoc
Cod:
Xmas3
Adaugă la Wishlist
Adaugă la comparator0

Descriere

Cană sticlă decor Craciun 246 ml 

Cană sticlă decor Craciun 246ml : cana, fabricată din sticlă transparentă, are un decor vesel cu bradut Cana poate fi folosită pentru orice fel de lichide: lapte, ceai, suc de fructe, apă, etc. 

Cana se comercializeaza la set de 3 bucati

Sticla este un material amorf (necristalizat), cu rezistență mecanică și duritate mare, cu coeficient de dilatare mic. La temperaturi mai înalte se comportă ca lichidele sub-răcite prezentând vâscozitate mare. Nu are punct de topire definit. Prin încălzire, se înmoaie treptat, până la lichefiere, ceea ce permite prelucrarea sticlei prin suflare, presare, turnare, laminare.

Sticlele se obțin, în general, prin topirea în cuptoare speciale a unui amestec format din nisip de cuarț, piatră de var, carbonat de sodiu (sau de potasiu) și materiale auxiliare. Proprietățile fizice ale sticlelor sunt determinate de compoziția lor.

Produsele din sticlă pot fi utilizate în același fel cu cele din opal, evitând totuși introducerea pentru perioade mari de timp în cuptoarele cu microunde sau cuptoare termice. De asemenea, datorită lipsei elasticității sticlei, în practică s-a constatat că multe dintre căderile accidentale ale diverselor produse au condus la deteriorarea serioasă a acestora, fiind casante.

Întreținerea produselor din sticlă se realizează la fel cu cele din opal sau ceramică putând fi spălate manual sau în mașini automate.

Citiți mai departeAfișează mai puțin
Detalii ale produsului
Xmas3

Fisa tehnica

Material
sticlă
Nr. piese în set
3
Design
modern
Volum (litri)
246
Diametru mininim (cm)
7
Diametru maxim (cm)
8
Înălțime (cm)
80
Culoare
transparent
Greutate (Kg)
0,230
Destinație
bucătărie
Recenzii
Niciun comentariu.
Din aceeași categorie
Cană ceramică galbena 250ml
12,99 lei
Cană ceramică galbena  250 ml: cana, fabricată din ceramică de culoare galbena, are un decor uni . Cana de formă cilindrică, poate fi folosită pentru lapte, ceai, cafea sau orice alte lichide și are un volum maxim de...
Cană ceramică 252ml Asturias
10,49 lei 14,99 lei
Cană ceramică uni 252ml Asturias: cana, fabricată din ceramică, are un decor uni si este disponibila in 4 variante de culoare: vernil, roz, bleu si albastru . Cana de formă tronconica, poate fi folosită pentru lapte,...
Cană ceramică bleu 250ml
9,99 lei
Cană ceramică bleu  250 ml: cana, fabricată din ceramică de culoare bleu, are un decor uni . Cana de formă cilindrică, poate fi folosită pentru lapte, ceai, cafea sau orice alte lichide și are un volum maxim de 250ml.
Vizualizate recent

Meniu

Setări

Creați gratuit un cont pentru a putea salva o listă de favorite

Autentificare

Creați un cont gratuit pentru a utiliza Wishlist

Autentificare