Farfurie întinsă opal 26x26cm Boreal

Farfurie întinsă opal 26x26cm PBoreal: farfuria, în formă patrată cu colțuri rotunjite larg, este fabricată din opal, de culoare albă, uni. Farfuria poate fi folosită fie ca suport pentru alte farfurii sau boluri fie utilizată ca atare. Materialul prezintă o rezistență deosebită la spargere sau ciobire.

Citiți mai departeAfișează mai puțin
9,99 lei
În stoc
Cod:
160-0064
Producători:
Adaugă la Wishlist
Adaugă la comparator0

Descriere

Farfurie întinsă opal 26x26cm Boreal

Farfurie întinsă opal 26x26cm Boreal: farfuria, în formă patrată cu colțuri rotunjite larg, este fabricată din opal, de culoare albă, uni. Farfuria poate fi folosită fie ca suport pentru alte farfurii sau boluri fie utilizată ca atare. Materialul prezintă o rezistență deosebită la spargere sau ciobire.

Farfuria întinsă opal 26x26cm Boreal este comercializată la bucată.

Opalul este de fapt o sticlă obținută prin topirea borosilicatului de opal, tratată termic pentru detensionare și este renumit pentru elasticitatea sa deosebită. În mod practic, produsele obținute din opal sunt de 5 ori mai rezistente decât produsele similare din porțelan și de 7 ori mai rezistente decât cele din sticlă obișnuită.

Produsele din opal pot fi utilizate în același fel cu cele din porțelan, având în plus avantajul de a putea fi introduse în cuptoarele cu microunde fără a exista riscul de deterioare sau ciobire. De asemenea, datorită elasticității superioare ceramicii, în practică s-a constatat că multe dintre căderile accidentale ale diverselor produse din opal un au condus la deteriorarea acestora deși sunt totuși casante.

Întreținerea produselor din opal se realizează la fel cu cele din porțelan sau sticlă putând fi spălate manual sau în mașini automate.

Citiți mai departeAfișează mai puțin
Detalii ale produsului
160-0064

Fisa tehnica

Material
opal
Nr. piese în set
1
Design
clasic
Diametru (cm)
26
Lungime (cm)
26
Lățime (cm)
26
Înălțime (cm)
1
Culoare
alb
Greutate (Kg)
0,550
Altele
formă pătrată cu colțuri rotunjite larg
Brand
Cok
Decor
uni
Destinație
bucătărie
Tip produs
Farfurie întinsă
Recenzii
Niciun comentariu.
Din aceeași categorie
Bol salată opal 20x20cm Boreal
14,99 lei 19,99 lei
Bol salată opal 20x20cm uni alb Boreal: bolul, de formă pătrată cu colțuri rotunjite larg, fabricat din opal (cunoscut sub numele de Arcopal), este de culoare albă, uni. Bolul poate fi folosit pentru salate, sau orice...
Vizualizate recent

Meniu

Setări

Creați gratuit un cont pentru a putea salva o listă de favorite

Autentificare

Creați un cont gratuit pentru a utiliza Wishlist

Autentificare