Oală sub presiune 12L, Grunberg PC12

Oală sub presiune 12 L, Grunberg PC12

Citiți mai departeAfișează mai puțin
160,00 lei
În stoc
Cod:
PC12
Producători:
Adaugă la Wishlist
Adaugă la comparator0

Descriere

Oală sub presiune 12 L, Grunberg PC12

Oala sub presiune este din inox de calitate 18/10, încălzeşte rapid şi fierbe în timp record alimente care în mod normal necesită fierbere îndelungată. Oala are bază triplă, incapsulată şi este dotată cu 2 supape de siguranţă.

Oala sub presiune este o ustensilă indispensabilă din bucătăria oricărei femei moderne. Este indicat sa folosiţi o oală cu fierbere sub presiune mai ales in cazul reţetelor care au un timp de preparare mai mare de 45 de minute Oala sub presiune scade timpul de pregătire a mâncării datorită temperaturii mai ridicate care se creează în interior.

Alimentele gătite în oala sub presiune îşi păstrează vitaminele şi mineralele, mâncarea fiind mai gustoasă şi mai sănătoasă.

Se poate folosi pe orice tip de sursă de căldură, inclusiv pe plita cu inducţie. Se poate spăla în maşina de spălat vase.

Pentru a se evita presiunea şi temperaturile foarte înalte, coacerea se poate regla printr-o valvă de siguranţă, aceasta fiind principala inovaţie tehnică a oalei sub presiune. În cazul unei presiuni excesive, valva se va ridica şi va permite eliminarea vaporilor de abur şi a picăturilor de apă.

Avantajele folosirii oalei sub presiune: Cel mai important avantaj este, cu siguranţă,  economia de timp. Consumul de energie se reduce, deoarece pierderile de căldură sunt minime si coacerea se face la foc mic. De asemenea, oala sub presiune ajută în general la păstrarea diferitelor substanţe nutritive, iar pentru pregătirea alimentelor se folosesc cantităţi mai mici de grăsime şi apă. 

Reguli pentru folosirea corectă a oalei sub presiune: Evitaţi să umpleţi prea mult oala, pentru ca alimentele sa nu astupe valva de sigurantă. Incercaţi să nu depăşiţi 2/3 din capacitatea totală a oalei. Deschideţi capacul oalei numai când şuieratul a dispărut, arătând că presiunea din interior e egală cu aceea din exterior, spălaţi bine oala, mai ales in zona garniturii, evitând sa folosiţi materiale abrazive sau care conţin clor.

Dimensiuni 26 x 26 x 36 cm

Capacitate 12 L

Citiți mai departeAfișează mai puțin
Detalii ale produsului
PC12

Fisa tehnica

Material
inox
Nr. piese în set
1
Volum (litri)
12
Diametru (cm)
26
Culoare
argintiu
Brand
Grünberg
Acoperire interioară
inox
Tip produs
Oală
Recenzii
Niciun comentariu.
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Din aceeași categorie
Vizualizate recent

Meniu

Setări

Creați gratuit un cont pentru a putea salva o listă de favorite

Autentificare

Creați un cont gratuit pentru a utiliza Wishlist

Autentificare