Cutie depozitare tip taburet, hexagonala, model cap ursuleţ OR045B

Cutie depozitare tip taburet, hexagonală, diametru 21 cm, înălţime 22 cm: cutia depozitare tip taburet are rolul de a depozita și organiza diverse lucruri : jucării, caiete, cărți, reviste, etc. Cutia, confecționată din carton presat acoperit cu material textil de culoare maro închis, are capacul în formă de cap de ursuleţ.  Se achiziționează în stare pliată, putând fi extinsă cu ușurință.

Citiți mai departeAfișează mai puțin
7,50 lei 14,99 lei
În stoc
Cod:
OR045B
Adaugă la Wishlist
Adaugă la comparator0

Descriere

Cutie depozitare  tip taburet hexagonala, model cap ursuleţ OR045B

Cutie depozitare tip taburet, hexagonală, diametru 21 cm, înălţime 22 cm: cutia depozitare tip taburet are rolul de a depozita și organiza diverse lucruri : jucării, caiete, cărți, reviste, etc. Cutia, confecționată din carton presat acoperit cu material textil de culoare maro închis, are capacul în formă de cap de ursuleţ.  Se achiziționează în stare pliată, putând fi extinsă cu ușurință. Capacul superior, are un substrat de burete.

Cutia depozitare OR045B se coemrcializează la bucată.

Dimensiunile cutiei:

  • Înălţime: 22cm;
  • Diametru 21cm;

Constructiv, cutia de depozitare este fabricată cu pereți laterali din material textile de culoare neagră. Lateralele și fundul detașabil, sunt confecționate din carton presat peste care a fost aplicat materialul textil maro, atât la exterior, cât şi la interior. Capacul are suplimentar prevăzut un substrat de burete şi este portocaliu , decorat sub forma unui cap de ursuleţ la exterior. Marginile, sunt tivite cu bandă textilă, pentru a oferi întregului ansamblu o rezistență sporită în timp. Fundul cutiei, este acoperit pe una din fețe cu material textil de culoare uni și este tivit la rândul lui cu bandă textilă din aceeași culoare cu cea folosită la conturul cutiei. Acesta se așează la fundul cutiei, cu partea textilă în sus.

Cutiile de depozitare taburet, pot reține obiectele plasate în interiorul acestora pe perioade îndelungate atât timp cât incinta de depozitare este una uscată. Cutia, nefiind strict impermeabilă, asigurând totuși o izolare destul de ridicată față de umiditatea mediului, permite depozitarea in astfel de medii pentru perioade scurte de timp. Atunci când nu este folosită, cutia se poate plia, dimensiunile rezultate fiind de 21,2x22x4,5cm, considerabil mai mici ocupând astfel un spațiu redus.

Curățarea cutiei la exterior se poate realiza cu o perie moale sau chiar cu aspiratorul de praf.

 

Citiți mai departeAfișează mai puțin
Detalii ale produsului
OR045B

Fisa tehnica

Material
textil
Nr. piese în set
1
Design
modern
Diametru (cm)
21
Înălțime (cm)
20
Culoare
maro închis
Decor
pentru copii
Destinație
deco
Tip produs
Cutii
Recenzii
Niciun comentariu.
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Din aceeași categorie
Vizualizate recent

Meniu

Setări

Creați gratuit un cont pentru a putea salva o listă de favorite

Autentificare

Creați un cont gratuit pentru a utiliza Wishlist

Autentificare