Aţă pentru gătit Presto Tescoma

Aţă pentru gătit Presto Tescoma

Citiți mai departeAfișează mai puțin
26,99 lei
Cod:
TE-420588
Producători:
Adaugă la Wishlist
Adaugă la comparator0

Descriere

Aţă pentru gătit Presto Tescoma

Aţa pentru gătit este ideală pentru utilizarea în contact cu alimentele, fără a schimba gustul, culoarea sau mirosul preparatelor, are rezistenţă deosebită la temperaturi înalte. Se poate folosi la coaserea rulourilor din carne, buzunarelor din carne, păsări de curte, etc în orice fel s-ar dori gătite, coacere, fierbere, grill. Este fabricată din fibre rezistente la temperaturi de până la 250grade C. şi este compatibilă cu toate tipurile de cuptoare, inclusiv cuptoarele cu microunde.

A nu se expune la flacără directă.

Lungime: 40 metri.

Gama Presto de la Tescoma va oferă o linie completă pentru bucătărie, incluzând ustensile, accesorii, cuţite, vase de gătit, tigăi şi multe altele. Produsele au o calitate superioară, sunt foarte practice si ergonomice, cu un design funcţional şi plăcut, toate la un preţ accesibil.

Tescoma este un brand italian de prestigiu în domeniul accesoriilor de bucătărie, vaselor de gătit, accesorii de patiserie, organizatoare de bucătărie, articole de servit. Lider european în domeniul inovaţiilor şi designului pe acest segment, Tescoma vine permanent cu articole noi, funcţionale, colorate, în trend , dar mai ales utile pentru orice gospodină.

Citiți mai departeAfișează mai puțin
Detalii ale produsului
TE-420588

Fisa tehnica

Material
PPE
Nr. piese în set
1
Culoare
alb
Brand
Tescoma
Tip produs
Preparare mancare
Recenzii
Niciun comentariu.
Din aceeași categorie
Vizualizate recent

Meniu

Setări

Creați gratuit un cont pentru a putea salva o listă de favorite

Autentificare

Creați un cont gratuit pentru a utiliza Wishlist

Autentificare