Mop plat cu spray , Grunberg, verde GR467

Mop plat cu spray Grunberg, verde GR467

Citiți mai departeAfișează mai puțin
70,00 lei
Ultimele produse in stoc 1 Produs
Cod:
GR467
Producători:
Adaugă la Wishlist
Adaugă la comparator0

Descriere

Mop plat cu spray Grunberg, verde GR467

Mopul plat cu spray Grunberg, verde GR467 este un mop mecanic cu cap spălare microfibră şi coadă metalică. Este dotat cu un recipient , din care se pulverizează la nevoie.

Mopul plat cu spray de la Grunberg GR467 curață rapid și eficient, funcționând precum un magnet care atrage murdăria, fiind extrem de absorbant, dar in același timp, delicat cu suprafețele. Se poate folosi atât uscat , cât şi umed.

Curăţare uscată: Se fixează mânerul, se aşează rama împreună cu rezerva din microfibră, cu faţa în sus , pe podea, apăsând până se clipsează.

Curăţare umedăSe fixează mânerul, se aşează rama împreună cu rezerva din microfibră, cu faţa în sus , pe podea, apăsând până se clipsează. Se deşurubează capacul rezervorului. Puneţi apă, adăugând soluţie de curăţat. Respectaţi proporţia detergent-apă recomandată de producătorului acestuia. Înşurubaţi capacul rezervorului, agitând conţinutul, pentru a omogeniza amestecul. Apăsaţi maneta pentru a pulveriza o cantitate mică de lichid pe podea. Pe măsură ce curăţaţi , murdăria şi grăsimea vor fi prinse în microfibra mopului. Când aţi terminat , scoteţi rezerva de microfibră. Aceasta poate fi spălată şi refolosită. În locul rezervei se poate utiliza şi o cârpă de praf de unică folosinţă. Nu utilizaţi soluţie de curăţare nediluată. Pentru o bună curăţare , goliţi rezervorul după utilizare.

  • Lungime coadă mop: 1.2 m.
  • Dimensiune cap microfibră: L 40 cm x l 14 cm

Mopul se poate utiliza pe orice tip de suprafaţă: lemn, parchet laminat, linoleum, vinil, gresie, marmură sau piatră.

Microfibra este formată din milioane de fibre microscopice care apucă şi reţin murdăria praful şi umezeala. Este atât de eficientă încât se foloseşte la curăţarea instrumentelor din spitale pentru a ţine murdăria şi germenii departe. Cu ajutorul unei rezerve puteţi curăţa o suprafaţă de aproximativ 1000 de metri pătraţi.

Citiți mai departeAfișează mai puțin
Detalii ale produsului
GR467

Fisa tehnica

Nr. piese în set
1
Design
ergonomic
Culoare
verde
Brand
Grünberg
Destinație
curățenie
Recenzii
Niciun comentariu.
Din aceeași categorie
Vizualizate recent

Meniu

Setări

Creați gratuit un cont pentru a putea salva o listă de favorite

Autentificare

Creați un cont gratuit pentru a utiliza Wishlist

Autentificare