Mop rotativ Spin & Go, Grunberg GR418

Mop rotativ Spin and Go, Grunberg GR418: mopul rotativ conține găleată cu pedală, storcător, mop rotativ din microfibră și coadă ajustabilă din aluminiu. Setul folosește sistemul de eliminare a apei prin centrifugare,

Citiți mai departeAfișează mai puțin
109,90 lei
Stoc epuizat
Anunta-ma cand este disponibil
Cod:
GR418
Producători:
Adaugă la Wishlist
Adaugă la comparator0

Descriere

Mop rotativ Spin and Go, Grunberg, GR418

Mop rotativ si galeata , Grunberg GR418

Setul de curăţenie de la Grunberg GR418, Mop-max 360, compus dintr-o găleată de 15 litri şi un mop rotativ este setul care nu trebuie să lipsească din casa ta. Curăţenia este foarte importantă în fiecare casă, de aceea vă prezentăm cel mai vândut set de curăţenie.

Noul Mop-max 360 Grunberg funcţionează ca un magnet care atrage murdăria, curăţă repede şi eficient, chiar şi cele mai murdare suprafeţe, iar sistemul de stoarcere cu pedală  ajută  stoarceţi mopul în doar câteva secunde, prin apăsarea pedalei de câteva ori, până când se elimină excesul de apă din mopul din microfibre.

Datorită capătului rotativ la 360 de grade şi sistemului de stoarcere rapidă a apei, veţi putea face curăţenie fără  frecaţi, fără   aplecaţi şi fără  depuneţi efort.

Rezerva de mop din microfibre poate fi demontată uşor şi curăţată în maşină de spălat, la o temperatură de maximum 60 de grade.

Cu ajutorul setului mop rotativ si galeata cu pedală, vei curăţa foarte uşor absolut toate colţurile casei, chiar şi locurile greu accesibile de sub mobilă, iar textura din microfibra absorbantă reţine mizeria, fără a mai lăsa urme de murdărie. Deoarece mopul nu rămâne îmbibat cu apă, podelele spălate cu Mop Max 360 se usucă foarte repede.

Veţi avea rezultate excelente folosind Mop-max 360 pe parchet, podele din lemn, gresie (chiar şi pe faianţă), geamuri, colţuri greu accesibile, sub mobilă, sub pat, sau chiar la spălarea maşinilor.

Pachetul contine: 

- Găleată cu pedală şi centrifugă pentru stors mopul.

- Mâner de plastic şi tub metalic ajustabil.

- Mop detaşabil

Citiți mai departeAfișează mai puțin
Detalii ale produsului
GR418

Fisa tehnica

Material
plastic
Nr. piese în set
4
Design
ergonomic
Lungime (cm)
250
Lățime (cm)
250
Înălțime (cm)
450
Culoare
lila
Greutate (Kg)
2,2
Brand
Grünberg
Destinație
curățenie
Recenzii
Niciun comentariu.
Din aceeași categorie
Vizualizate recent

Meniu

Setări

Creați gratuit un cont pentru a putea salva o listă de favorite

Autentificare

Creați un cont gratuit pentru a utiliza Wishlist

Autentificare